Εικόνες: Σβάστικες, σύμβολο των SS, μαχαίρια και γκαζάκια βρέθηκαν στα σπίτια των νεοναζί της Combat 18
Μαζί με νιτρική αμμωνία, μολότοφ, σπαθιά και ψηφιακά πειστήρια

Σβάστικες, το σύμβολο των SS, κουκούλες με μισό κρανίο, έντυπο για τον "άγνωστο Χίτλερ", καθώς και ένα οπλοστάσιο αποτελούμενο από μαχαίρια, γκαζάκια  και κροτίδες βρέθηκαν στα σπίτια των 11 συλληφθέντων για την υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18.

Κατά τις έρευνες σε οκτώ σπίτια υπόπτων και προσαχθέντων σε Αθήνα και επαρχία η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε: Πενήντα (50) κιλά νιτρική αμμωνία, βόμβες μολότοφ, πλήθος κροτίδων, βιβλία και φυλλάδια ακροδεξιού περιεχομένου, σύμβολα (σημαίες ακροδεξιού συμβολισμού), ψηφιακά πειστήρια, μαχαίρια, σπαθί και σουγιάδες, αντιασφυξιογόνο μάσκα, ρόπαλα και σιδερογροθιές, κυνηγετικά όπλα, φιαλίδια βουτανίου και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η ομάδα ευθύνεται για τουλάχιστον 30 επιθέσεις σε αντιφασιστικά στέκια, στέκια αντιεξουσιαστών, ένα κοινωνικό παντοπωλείο, μια βιβλιοθήκη, αλλά και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μενίδι. Combat 18 και "Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές" είχαν ανακοινώσει τη συνεργασία τους και αναλάμβαναν τις ευθύνες για επιθέσεις με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, οι οποίες μάλιστα περιλάμβαναν και βίντεο.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αντιτρομοκρατική:

best of network

σχετικά άρθρα

Ο Έλληνας που οδήγησε στο εδώλιο τη Mercedes
Ο Έλληνας που οδήγησε στο εδώλιο τη Mercedes
Το δικαστήριο έκρινε ότι υπήρχε «κατασκευαστικό ελάττωμα», καταλογίζοντας ευθύνες στον γερμανικό κολοσσό Daimler, στην ελληνική θυγατρική, Mercedes...
Ο Έλληνας που οδήγησε στο εδώλιο τη Mercedes