Thumbnail
Τι αναφέρουν νεότερες πληροφορίες

Απόπειρα απόδρασης κρατουμένων από αυτοκίνητο της ασφάλειας ήταν τελικά η ανταλλαγή πυροβολισμών κοντά στο κτίριο της Τροχαίας Αττικής νωρίτερα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο Γεωργιανοί αποπειράθηκαν να αποδράσουν, ενώ τους μετέφερε αυτοκίνητο της Ασφάλειας, στο ύψος της οδού Δηλιγιάννη, πολύ κοντά στο κτίριο της Τροχαίας, στο Μεταξουργείο.

Η αστυνομία αναφέρει ότι την ώρα που το αυτοκίνητο της Ασφάλειας σταμάτησε στο φανάρι ο ένας από τους δύο Γεωργιανούς μπόρεσε να βγάλει τις χειροπέδες και να διαφύγει προσωρινά, ενώ ο άλλος παρέμεινε στο περιπολικό.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από λίγα λεπτά σε κοντινό σημείο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί για εκφοβισμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για διένεξη μεταξύ πολιτών, κάτι που λίγο αργότερα διαψεύσθηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικές.jpg
Μια ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!
Ο Ιωάννης Παρίσης «σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.340 μόρια – Η ιστορία ενός μαθητή που νίκησε όλα τα εμπόδια
Μια ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!