Thumbnail
Ολα οσα πρέπει να γνωρίζετε για το σεμινάριο 

Το ΑΤΗ/TECH College, το πρώτο κολλέγιο τεχνολογίας, συνδιοργανώνει με την 24MEDIA, το μεγαλύτερο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο ψηφιακών Μέσων και Τεχνολογίας, το Journalism & CONTENT in the New Media Era, ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο δίνει στους συμμετέχοντες τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για το ψηφιακό περιβάλλον της δημοσιογραφίας.

Τι είναι αυτό το πρόγραμμα :

Είναι ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο 72 ωρών το οποίο στοχεύει στο να εξοπλίσει εκείνους που ενδιαφέρονται για τον κόσμο της ψηφιακής δημοσιογραφίας με τα απαραίτητα ερεθίσματα και τις πρακτικές ώστε να κάνουν με σιγουριά τις κινήσεις τους στον χώρο αυτό.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο, τα μαθήματα που έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα αυτό βρίσκονται στο επίκεντρο των απαιτήσεων της ψηφιακής εποχής και αποτελούν τον πυρήνα των γνώσεων που κάποιος πρέπει να αποκομίσει εισερχόμενος ή ασχολούμενος με τα νέα ψηφιακά μέσα.

Στο σεμινάριο δίνεται έμφαση στην διάδραση και στην πρακτική εξάσκηση, μέσο ασκήσεων ή case studies, ώστε οι συμμετέχοντες να μην μένουν απλά στην θεωρία αλλά να δοκιμάζουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους σε πραγματικές συνθήκες δημοσιογραφικής εργασίας.

Γιατί να το παρακολουθήσετε:

Ο κόσμος της δημοσιογραφίας και της δημιουργίας περιεχομένου έχει αλλάξει ραγδαία τα τελευταία χρόνια με την κλασική σχέση μέσου και μηνύματος να παίρνει διαφορετικές μορφές, χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αλλά και την συμμετοχή του τελικού χρήστη στην παραγωγή των ειδήσεων. Τι αποτελεί είδηση; Ποιος ο ρόλος του δημοσιογράφου; Τι είναι τα fake news; Ποια τα skills που πρέπει να έχει ένας δημοσιογράφος στις μέρες μας; 

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντώνται από ανθρώπους με πολύτιμη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της παραγωγής περιεχομένου, μέσα από ένα ταχύρυθμο αλλά ουσιαστικό διαδραστικό πρόγραμμα.

Σε ποιους απευθύνεται :

  • Νέους και νέες, φοιτητές ή απόφοιτους σχολών δημοσιογραφίας, marketing και επικοινωνίας, διοίκησης επιχειρήσεων, που θέλουν να εργαστούν στον κόσμο των digital media ή η δουλειά τους απαιτεί γνώσεις γύρω από τους νέους τρόπους επικοινωνίας μέσο τεχνολογίας.
  • Στελέχη επιχειρήσεων των digital media που θέλουν να δουν και να μάθουν από έμπειρα στελέχη της αγοράς μεθοδολογίες τρόπους και εφαρμοσμένα παραδείγματα.
  • Δημοσιογράφους της τηλεόρασης, των εντύπων και των εφημερίδων που θέλουν να κατανοήσουν και να προσαρμόσουν τις γνώσεις τους σε σχέση με την ψηφιακή δημοσιογραφία.
  • Στελέχη της αγοράς επικοινωνίας που θέλουν να κατανοήσουν τον κόσμο των digital media και τις  πρακτικές του.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, θα βρείτε εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητής ρεύμα Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
Για το σοβαρό ατύχημα μίλησε ο μαθητής στην Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
georgiadis
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»
«Δεν έγινε ένα έγκλημα, όπως λένε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Καραμανλής ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Ο Μητσοτάκης ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Άρα,...
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»