Thumbnail
Τι λέει η ιατροδικαστής

Συγκλονίζει η διπλή αυτοκτονία του νεαρού ζευγαριού τουριστών στην Κεφαλονιά, με όλα τα στοιχεία να συντείνουν στο γεγονός ότι ο 30χρονος Γερμανός και η 23χρονη Βουλγάρα πραγματοποίησαν σατανιστική τελετή.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, η νεαρή κοπέλα σπούδαζε στη Γερμανία, ενώ είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τους δικούς της από τις 8 Ιουνίου 2017, ενώ η Interpol είχε εκδόσει για τον εντοπισμό της! Παράλληλα, ανέβαζε φωτογραφίες στο Facebook στις οποίες έδινε δείγματα της λατρείας της, ενώ σε κάποιες από αυτές υπήρχε και το μενταγιόν με την πεντάλφα που βρέθηκε στο μοιραίο σπίτι στα Βλαχάτα.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τα στοιχεία του ούτε το λόγο για τον οποίο νοίκιασε τη βίλα μέσω ίντερνετ. Έτσι εξηγείται ότι το Ι.Χ. με τις πλαστές πινακίδες που αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Δημοσιεύματα δε αναφέρουν ότι σκοπός των δύο νέων ήταν να εκμεταλλευτούν την Πρωτοχρονιά και την πρώτη και λαμπρότερη πανσέληνο του νέου έτους για να πραγματοποιήσουν την τελετή τους. Αναγκάστηκαν όμως να επισπεύσουν τα σχέδια τους, καθώς η ιδιοκτήτρια της βίλας ήθελε να κάνει εκεί οικογενειακό ρεβεγιόν.

Τι λέει η ιατροδικαστής

«Πιστεύω ότι θα έχουμε ευρήματα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες έγιναν στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, που βρέθηκαν νεκροί στην κοινότητα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς». Την εκτίμηση αυτή έκανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε σήμερα στην Πάτρα τις νεκροτομές στις δύο σορούς.

Όσον αφορά στο πότε ακριβώς θα γνωστοποιηθούν επισήμως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, είπε ότι «θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες».

Σχετικά με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που έγινε σήμερα στις δύο σορούς, ο Αγγελική Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «τα τραύματα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, ήταν συμβατά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο του σπιτιού, δηλαδή τις δύο φαλτσέτες και το ένα μαχαίρι».

Επίσης, ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος και των δύο επήλθε από αυτοτραυματισμό και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η γυναίκα κατέληξε από αιμορραγία στα αγγεία των χεριών και ο άνδρας από κακώσεις με μαχαίρι στον θώρακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αγγελική Τσιόλα, ο άνδρας είχε καταφέρει αρκετά τραύματα στον εαυτό του.

Φωτο: kefaloniapress.gr*

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάζουν τους εκπαιδευτικούς να δουλεύουν... και στις διακοπές!

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρέας
To κρέας που έχει την πιο υγιεινή πρωτεΐνη που δεν γνώριζες – Χαμηλή χοληστερόλη, υψηλή διατροφική αξία
Ανακάλυψε γιατί το κρέας στρουθοκαμήλου είναι η πιο υγιεινή επιλογή σε πρωτεΐνη, με χαμηλή χοληστερίνη και υψηλή θρεπτική αξία. Ιδανικό για δίαιτα...
To κρέας που έχει την πιο υγιεινή πρωτεΐνη που δεν γνώριζες – Χαμηλή χοληστερόλη, υψηλή διατροφική αξία
daktylios
Δακτύλιος στην Αθήνα: Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα και ποια δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας
Ποια αυτοκίνητα απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας
Δακτύλιος στην Αθήνα: Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα και ποια δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας