Thumbnail
Συλλήψεις σε Πάτρα και Ναύπακτο

Περίπου 7.000 είδη παραεμπορίου κατέσχεσαν οι αστυνομικοί έπειτα από ελέγχους που έκαναν στην Πάτρα και στην Ναύπακτο, στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την πάταξη του παραεμπορίου στη Δυτική Ελλάδα. Παράλληλα, σε μία άλλη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 4.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων .

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία , συνελήφθησαν σε χώρο λαϊκής αγοράς, στην Πάτρα, τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διέθεταν προς πώληση 6.723 είδη παραεμπορίου, όπως μπαταρίες, ωρολόγια, κομπολόγια, ομπρέλες, είδη ένδυσης και είδη οικιακής χρήσης.

Επίσης, συνελήφθη στη Ναύπακτο ένας ακόμη αλλοδαπός, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ασκούσε παράνομα πλανόδιο εμπόριο, πωλώντας φακούς, μπαταρίες, ραδιόφωνα και φορτιστές.

Όσον αφορά στην υπόθεση με τα λαθραία τσιγάρα, αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πάτρα δύο αλλοδαπούς , διότι βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, 4.470 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eisodima.jpg
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά
Η επαρκής φοίτηση των παιδιών είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί η καταβολή του επιδόματος – Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά