Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Με απόφαση των Ενώσεων Τύπου

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου έως τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το Συντονιστικό Τύπου επισημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Τύπου εναντιώνονται στα αντιλαϊκά μέτρα και στις μνημονιακές δεσμεύσεις, που πλήττουν κατάφωρα το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο χώρο του Τύπου, σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον ύφεσης, απολύσεων, επισφαλούς και αδήλωτης εργασίας, ανεργίας, νέων περικοπών στις συντάξεις, δριμείας φοροεπιδρομής σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Επίσης, απαιτούν την άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών πολιτικών βίαιης και αντιδημοκρατικής προσβολής των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων που οδήγησαν στο στραγγαλισμό των συλλογικών εργατικών δικαιωμάτων και εγγυήσεων, στην εμπέδωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους και στη διαρκή ομηρία των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών.

Οι Ενώσεις του Τύπου, καλούν όλους τους συναδέλφους να περιφρουρήσουν την 24ωρη απεργία της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2017, να συμμετάσχουν δυναμικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις και να διασφαλίσουν την επιτυχία της.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα παιδιού
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα δουν έως και 900 ευρώ στους λογαριασμούς τους
Αυτόματη καταβολή για περίπου ένα εκατομμύριο οικογένειες – Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσά ανά παιδί
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα δουν έως και 900 ευρώ στους λογαριασμούς τους