Thumbnail
Σοβαρά προβλήματα

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική που έχει δεχθεί, έως τώρα, περισσότερες από 160 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων στις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και των Μεγάρων, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τα οποία προκλήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή.

«Κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν προκληθεί. Οι κλήσεις για παροχή βοήθειας έχουν ξεπεράσει τις 160, ενώ αυτή την ώρα επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα» τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη.

«Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κίνδυνος για ανθρώπους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται αυτή την χώρα στην περιοχή της Μάνδρας» υπογράμμισε ακόμη η κ.Μαλλίρη, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα