Το σωματείο εργαζομένων στο μετρό ΣΕΛΜΑ έχει εξαγγείλει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά των ιδιωτικοποιήσεων των ΔΕΚΟ με την αναμενόμενη μεταφορά τους στο Υπερταμείο.
Τα δυο σωματεία των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00 διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, η οποία πριν από ένα χρόνο οδήγησε στο πολύνεκρο ατύχημα στο Αδενδρο, κοντά στη Θεσσαλονίκη.
Λόγω της στάσης στον προαστιακό οι συρμοί του μετρό θα σταματούν στον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας απο τις 10 πμ ως τη μια το μεσημέρι και δεν θα εξυπηρετούν όσους κινούνται απο και προς το αεροδρόμιο. Θα λειτουργούν κανονικά όλες οι λεωφορειακες γραμμές για το «Ελ. Βενιζελος».
Θυμίζουμε ότι για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία στο μετρό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ