Και ενώ οι ουρές συνεχίζονται ατελείωτες στα εκδοτήρια εισιτηρίων του μετρό και του τραμ, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ν. Μαυραγάνης προέτρεψε τους πολίτες να μην κάθονται στις ουρές γιατί θα δοθεί παράταση.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Μεταφορών είπε συγκεκριμένα ότι θα δοθεί και νέα παράταση αν χρειασθεί πέραν τις 5 Νοεμβρίου για όσους πολίτες λήγουν οι κάρτες τους και επιλέγουν να ανανεώνουν από τον γκισέ και ως τις 15 για όσους επιλέγουν τη διαδικασία του φακέλου.
Σημειώνεται ότι τα παλιά εισιτήρια θα ακυρώνονται και μετά τις 5 Νοεμβρίου ενώ για όσα δεν έχουν ακυρωθεί ο ΟΑΣΑ θα λάβει απόφαση σε λίγες μέρες για ανταλλαγή των χάρτινων εισιτηρίων με νέα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ