Thumbnail
Κοπανάκι

Αναστατώθηκαν από πυροβολισμούς οι κάτοικοι στο Κοπανάκι το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αστυνομικές αρχές.

Άγρια Δύση θύμιζε σύμφωνα με επισκέπτες του Κυριακάτικου παζαριού του Κοπανακίου Τριφυλίας, οι μπαλωθιές που έπεσαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν 5 τραυματισμοί συνολικά με ένα τραυματία να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsmessinia.blogspot.com, ένας Ρομά πριν τελειώσει το παζάρι διαπληκτίστηκε με πολίτες βγάζοντας καραμπίνα και στην συνέχεια ήρθε ο αδερφός του να τον υπερασπιστεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και να διαφύγει ο αθίγγανος. Το περιστατικό στην πλατεία του χωριού εκτυλίχθηκε σε σοβαρή συμπλοκή όταν ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες μεταξύ των οποίων και 2 υπήκοοι Αλβανίας.
Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι 5 τραυματίες συνολικά μεταξύ των οποίων 3 ημεδαποί με τον Ρομά και δυο Αλβανοί που  διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας, ώστε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες.
Κι όλα αυτά ενώ έχει καταργηθεί το Α.Τ. της περιοχής με τους αστυνομικούς να κάνουν αγώνα δρόμου για να επέμβουν στο περιστατικό, οι οποίοι κατάφεραν να μην εκτραπεί η κατάσταση. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EIDIKI-AGOGI
Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη σε μια «αναδιορθωτική» αποδόμηση στον βωμό της «συνεκπαίδευσης»
Παράλληλη Στήριξη και Τμήμα Ένταξης εξισώνονται, αλληλοκαλύπτονται και εν τέλει οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής καταλήγουν περιφερόμενες και...
Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη σε μια «αναδιορθωτική» αποδόμηση στον βωμό της «συνεκπαίδευσης»
δασκαλα
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο
Απομακρύνεται από τη θέση της διευθύντρια σχολείου – Η επίκληση σε «πλημμελή άσκηση καθηκόντων» και το χρονικό της υπόθεσης
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο