Thumbnail
Βαρύ πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Αχαρναϊκό

Ο μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μενιδίου, Γιώργος Πρίντεζης «έφυγε» πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων…  Όπως ανακοινώθηκε, ο εκλιπών ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του και την «οικογένεια» του Αχαρναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από σήμερα ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Γιώργου Πρίντεζη που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν αθλητής των Ακαδημιών του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ και συγκεκριμένα ανήκε στην ομάδα Νέων. Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ.

Οι Διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ και του Ερασιτέχνη, οι προπονητές αλλά και όλοι οι συναθλητές του Γιώργου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Πρίντεζη. Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά. Δύναμη και υπομονή να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο
Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο
Οργανωμένη εισβολή και χάος στο 5ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας: Οι δράστες άδειασαν πυροσβεστήρες, έκλεψαν υπολογιστές και τα χρήματα εκδρομής
Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο