Thumbnail
Από τους υπουργούς Νίκο Παππά, Κώστα Γαβρόγλου

Τη μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές, που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ανακοίνωσαν από κοινού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, στην αίθουσα «Έλλη Παππά», του υπουργείου Παιδείας.

Η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη.

Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Το Διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες, τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, καθώς, όπως είπε, ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Δικαστική δικαίωση για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μονιμοποίηση «εξπρές» χωρίς ατομική αξιολόγηση
Απόφαση-σταθμός στα Χανιά: Στη Διαύγεια οι πρώτες μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
Δικαστική δικαίωση για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μονιμοποίηση «εξπρές» χωρίς ατομική αξιολόγηση
χιος
Η εντυπωσιακή πρώτη Ανάσταση στη Χίο από τον "ιπτάμενο" ιερέα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (Βίντεο)
Ο «ιπτάμενος» ιερέας και οι συμβολισμοί της πρώτης Ανάστασης
Η εντυπωσιακή πρώτη Ανάσταση στη Χίο από τον "ιπτάμενο" ιερέα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (Βίντεο)