Το χωριό Τετράκωμο των Τζουμέρκων θρηνεί τον χαμό αθλητή που έφυγε από τη ζωή ενώ έτρεχε το απόγευμα στον αγώνα «9η Αθαμάνιος Διαδρομή – Δρόμοι του Βασιλιά Αθάμα».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από άλλους αθλητές που έτρεξαν στον αγώνα, ο αθλητής είναι από το ίδιο το χωριό Τετράκωμο όπου είναι η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα.
Το mypreveza.gr αναφέρει ότι ο άνδρας έτρεχε στη κατηγορία 50-54 ετών.
Το γεγονός συνέβη ενάμισυ χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό και πιθανότα οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο. Ο αγώνας είναι απόστασης 12,2 χιλιομέτρων.
Όλες οι εκδηλώσεις και το γλέντι που επρόκειτω να ακολουθήσουν μετά τον αγώνα όπως και οι απονομές, ματαιώθηκαν.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, Μαρίνος Γαρνέλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, παρότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ούτως ή άλλως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για τον αγώνα ώστε τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Ο ίδιος ο δήμαρχος επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι και ενημερώθηκε πως παρότι διαθέτει ασθενοφόρο, δεν υπάρχει οδηγός.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom