Κακοκαιρία: Δύο εξάρσεις στην Αττική σήμερα – Ισχυρές καταιγίδες και βοριάδες έως 8 μποφόρ

Κοινωνία 0

27χρονος Σουηδός και 39χρονος Τούρκος οι δύο νεκροί

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ξημερώματα της Παρασκευής στο όμορφο νησί της Κω χτύπησε ισχυρά ο Εγκέλαδος.

Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους. Το σοβαρότερο από όλα είναι οι δύο νεκροί και οι σοβαρά τραυματίες από το φονικό σεισμό στις 1:30 τα ξημερώματα, ισχύος 6,7 Ρίχτερ. 

Οι δύο νεκροί είναι ένας 27χρονος τουρίστας από τη Σουηδία και ένας 39χρονος Τούρκος. Οι νεκροί ήταν θαμώνες στο μπαρ των "Εξαρχείων" της Κω.Ένας ακόμη θαμώνας είναι σοβαρά τραυματισμένος, ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα ενώ άλλοι 4 σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρονται με αεροπλάνο στο ΠΑΓΝΗ, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι τραυματίες πλησιάζουν τους 90, στην πλειοψηφία τους τουρίστες και μεταφέρθηκαν όλοι στα νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Από τους τραυματίες μόνο 10 χρειάστηκε να νοσηλευθούν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία