Thumbnail

Διαμαρτυρία στην πλατεία Φιλόμουσου Εταιρίας στην Πλάκα διοργανώνουν φιλόζωοι την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 19:00 με αφορμή την εξόντωση με φόλες των αδέσποτων γατιών της περιοχής από καταστηματάρχες και ταβερνιάρηδες. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια η πορεία των διαδηλωτών θα φτάσει στην Πλάκα όπου θα γίνει και η διαμαρτυρία.

Ένα από τα πολλά θύματα...

Με αφορμή την δηλητηρίαση των ζώων που εντοπίστηκαν νεκρά στις 13 Ιουλίου τόσο στην πλατεία Φιλόμουσου Εταιρίας όσο και στους πέριξ δρόμους οι φιλόζωοι επισημαίνουν ότι: «Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το έγκλημα ατιμώρητο, ούτε τις ζωές των υπολοίπων ζώων, στα χέρια τους. Ας δώσουμε ένα βροντερό παρόν, για να καταλάβουν, ότι τα ζώα έχουν δικαιώματα και δεν είναι μόνα τους, Έχουν όλους εμάς. Θα συγκεντρωθούμε στην Πλατεία Συντάγματος, στην έξοδο του Μετρό στις 19:00 και θα περπατήσουμε μέχρι την Πλάκα, όπου θα γίνει η διαμαρτυρία».

Πηγή: zoosos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτια
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές
Χθες, ο Δήμος Πατρέων διέθεσε βυτιοφόρα σε διάφορες περιοχές, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές για να γεμίσουν μπουκάλια και δοχεία.
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές