Κοινωνία 0

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι 8 συλληφθέντες στη Ζάκυνθο - Τι ανέφεραν οι δικηγόροι τους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βαρύ κατηγορητήριο για τους 8 συλληφθέντες για τον θάνατο του Μπακάρι Χέντερσον, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στον Λαγανά Ζακύνθου.

Η εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας imerazante. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και στη συνέχεια οι συλληφθέντες επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης, όταν θα απολογηθούν ενώπιον ανακριτή.

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου, ο δικηγόρος του 34χρονου Ελληνα που έχει συλληφθεί δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι συντετριμμένος και παρότι αποδέχθηκε την εμπλοκή του στον μοιραίο ξυλοδαρμό του 22χρονου Αμερικανού, υποστηρίζει ότι δεν προκάλεσε εκείνος τα χτυπήματα που έβαλαν τέλος στη ζωή του.

«Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής», δήλωσε ο δικηγόρος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία