Thumbnail
Πολύ κοντά στον ρασοφόρο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι η αστυνομία.

Tην  ταυτότητα του άνδρα που κατήγγειλε η νεαρή φοιτήτρια ότι εντός του λεωφορείου της γραμμής 14Α προσπάθησε να τη θωπεύσει και στη συνέχεια έδειξε τα γεννητικά του όργανα προβαίνοντας σε αυνανισμό, φαίνεται ότι γνωρίζει η αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ThessNews ο μεσήλικας άντρας που συνηθίζει να φοράει ράσα και να μετακινείται με τις αστικές συγκοινωνίες είναι Σέρβος ή Σκοπιανός.

Το τελευταίο διάστημα φιλοξενούνταν σε αγροτική περιοχή στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, στη Νεοχωρούδα, ωστόσο μετά το σάλο που ξέσπασε διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μάλιστα φέρεται να έχει ελληνική τηλεφωνική σύνδεση στο όνομά του, αλλά επειδή η κατηγορία είναι πλημμεληματική αναμένεται η εισαγγελική παραγγελία για το άνοιγμα του κινητού που θα οδηγήσει  στον εντοπισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει τρεις διαφορετικές νέες γυναίκες, ενώ αναμένεται και η κατάθεση μιας τέταρτης.

Πηγή: thessnews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), λογότυπο
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Πρόσκληση)
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 24 Μαρτίου 2026, ώρα 15:00 και ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου 2026, ώρα 15:00.
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Πρόσκληση)
ασθενοφόρο, ΕΚΑΒ
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά στη σύζυγό του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
εκδηλωση
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00, ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51)
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»