Thumbnail
ΝΔ

Την ονοματοδοσία ενός κεντρικού δρόμου του Ηρακλείου στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ζητά η ΝΔ με επιστολή της που έστειλε στο δήμαρχο κ.Λαμπρινό, στους δημοτικούς συμβούλους κα.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ο τελευταίος Μεγάλος της Πολιτικής. Μια σπουδαία προσωπικότητα στη σύγχρονη Ιστορία της Πατρίδας που υπηρέτησε την Αλήθεια, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία. Ένας ηγέτης βαθιά δημοκρατικός, με ήθος, που έγκαιρα συνέλαβε ιδέες μπροστά από την εποχή του. (Επισυνάπτεται σύντομο βιογραφικό με τους σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή του).» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο αίτημα της ΝΟΔε Ηρακλείου της ΝΔ που εστάλη χθες και υπογράφεται από...όλους σχεδόν τους παράγοντες της ΝΔ. Από τον πρόεδρο κ.Καλλέργο Βουλγαράκη, τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, τον ευρω- βουλευτή κ.Κεφαλογιάννη, τους πρώην πρόεδρους, τους  αντιδημάρχους του Ηρακλείου αν και είναι φανερές και "ηχηρές" οι απουσίες εκείνων που δνε υπογράφουν.

«Για τους ανωτέρω λόγους αιτούμαστε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 75 του Ν. 3463/2006 και τον Ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, την ονοματοδοσία κεντρικής οδού του Δ. Ηρακλείου σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής του έργου και της πολύπλευρης πολιτικής του προσφοράς» καταλήγουν τα στελέχη της ΝΔ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας