Thumbnail
«Ο Μάριος δεν πρόλαβε να δώσει την παράστασή του»

Μπροστά στα μάτια της μητέρας του, δασκάλας στην πρώτη δημοτικού, ο μικρός Μάριος άφησε την τελευταία του πνοή στην γιορτή του σχολείου του στο Μενίδι μετά από αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε.

Τα πρώτα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα… «Ο Μάριος δεν πρόλαβε να δώσει την παράστασή του», ψέλλισε μέσα στο νοσοκομείο «Παίδων», μη γνωρίζοντας τότε τι ακριβώς συνέβη στο γιο της.

Αυτά ήταν τα λόγια της όπως τα μετέφερε ο Σωτήρης Κουφογεώργος, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων δήμου Αχαρνών, ο οποίος ήταν μάρτυρας της πρωτοφανούς τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 21:30

«Το παιδί δεν έβγαλε άχνα, έσκασε κάτω στο τσιμέντο σαν μολύβι! Όλοι νόμιζαν ότι λιποθύμησε. Πρώτη πήγε στο σημείο η μητέρα του, η οποία ήταν και δασκάλα του στην Ε΄ Δημοτικού. Στο σημείο που κατέρρευσε είχε αίμα στο τσιμέντο. Η διευθύντρια και οι δάσκαλοι του σχολείου ζητούσαν από τους υπόλοιπους μαθητές να απομακρυνθούν και καλούσαν στα μεγάφωνα αν υπάρχει κάποιος γιατρός στην εκδήλωση.

Εμφανίστηκε μια μητέρα μαθητή που είναι αναισθησιολόγος και μαζί με τη μητέρα του, η οποία, όπως έμαθα, έχει γνώσεις νοσηλευτικής, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Του έβαλαν ένα πανί στο κεφάλι για να σταματήσουν την αιμορραγία, του έκαναν πολλές τεχνητές αναπνοές για να το επαναφέρουν. Όπως άκουσα, είχε σφυγμό, αλλά δεν είχε τις αισθήσεις του», είπε.

Λίγα λεπτά πριν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η γιορτή, τα γέλια και τα παιχνίδια θα βάφονταν με το αίμα του ανήλικου μαθητή, που περίμενε πως και πως να δώσει την παράσταση του, μπροστά στην μητέρα και δασκάλα του αλλά και στους φίλους και συμμαθητές του.

Σε φωτογραφία από τη γιορτή που δημοσιεύει η Real News τα παιδιά της Δ’ τάξης αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά. Τη φωτογραφία τράβηξε γονέας και έχει απαθανατίσει τη στιγμή που οι μαθητές χαιρετούν τους θεατές τους. Κανονικά μετά από ελάχιστα λεπτά ο Μάριος και οι συμμαθητές του της Ε’ τάξης θα έπαιρναν σειρά για το δικό τους κομμάτι στην παράσταση.

Κρατούσε τα χέρια των συμμαθητών του στο πλαίσιο των σχολικών επιδείξεων και με ανυπομονησία περίμενε να έλθει η σειρά του για να εντυπωσιάσει… Όμως δεν πρόλαβε!

Πηγή: Realnews

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

klearhos_maroysakis.jpeg
Προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη: Που θα έχουμε καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
Διήμερο έντονης αστάθειας με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, με πιθανές χαλαζοπτώσεις.
Προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη: Που θα έχουμε καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
ΤΡΑΜΠ
«Σύγχρονος Χίτλερ» - Διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον Τραμπ σε εστιατόριο της Ουάσινγκτον
Το επεισόδιο με τους διαδηλωτές υπενθύμισε ότι η εικόνα του Τραμπ παραμένει βαθιά διχαστική, όχι μόνο στην Ουάσινγκτον αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.
«Σύγχρονος Χίτλερ» - Διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον Τραμπ σε εστιατόριο της Ουάσινγκτον
μπασκετ
Λιθουανία – Ελλάδα 76-87: Θρίαμβος και επιστροφή στα ημιτελικά του EuroBasket μετά από 16 χρόνια
Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει την Τουρκία για μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Λιθουανία – Ελλάδα 76-87: Θρίαμβος και επιστροφή στα ημιτελικά του EuroBasket μετά από 16 χρόνια