Thumbnail
Σήμερα, στις 10:30, αναμένεται να απολογηθεί στην Α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, μητέρας τριών παιδιών.

Ο γιατρός, ο οποίος είχε ζητήσει και πήρε νέα προθεσμία, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της περιύβρισης νεκρού.

Διά της συνηγόρου του, ο γιατρός ανέφερε ότι αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. O ίδιος δεν αρνείται ότι είχε συνομιλία με τη δολοφονηθείσα γυναίκα μέσω facebook κι ότι την ημέρα της εξαφάνισής της επρόκειτο να τη συναντήσει στο «Ιπποκράτειο» για προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού, στο οποίο όμως -όπως διατείνεται- εκείνη δεν προσήλθε.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα φέρεται ότι ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μέλι
Μέλι στον καφέ ή στο τσάι; Το λάθος που κάνουν πολλοί και μπορεί να κοστίσει στην υγεία
Γιατί ο συνδυασμός με πολύ υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνει τις ιδιότητές του και τι πρέπει να προσέχουμε
Μέλι στον καφέ ή στο τσάι; Το λάθος που κάνουν πολλοί και μπορεί να κοστίσει στην υγεία