Thumbnail
Και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό του Δήμου Διδυμοτείχου Έβρου, όταν ένας 56χρονος έβαλε φωτιά στην 81 ετών μητέρα του και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, γιος και μητέρα διέμεναν μόνοι τους, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο 56χρονος λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο γιος έκανε γνωστή την πρόθεσή του στην ηλικιωμένη μητέρα, η οποία ήταν κλινήρης και τυφλή, εκείνη του ζήτησε να "την πάρει μαζί του" για να μη μείνει μόνη. 

Ο γιος περιλούστηκε με βενζίνη και στη συνέχεια περιέλουσε και τη μητέρα του. Προσπάθησε όμως στη συνέχεια να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δύο. 

Η φωτιά είχε ήδη σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Ο γιος φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Η μητέρα όμως, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων της, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εξέπνευσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleia-taxi
Φιέστες – γκράφιτι και στο βάθος …πλημμύρες και ναυάγια!!!!
Η όλη διαδικασία του εορτασμού της εκατονταετηρίδας της λειτουργίας της πρώτης σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στην πόλη μας γίνεται στο ίδιο...
Φιέστες – γκράφιτι και στο βάθος …πλημμύρες και ναυάγια!!!!