Οι παρευρισκόμενοι τον συνόδευσαν με βρισιές και κατάρες την ώρα που εκείνος με σκυμμένο το κεφάλι οδηγούταν στον ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα που σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε και το κρασί που ήπιε τη μοιραία μέρα, είχαν ως αποτέλεσμα το αποτρόπαιο έγκλημα.
«Ηταν η κακιά στιγμή» είπε στην προανακριτική του ομολογία ο πρώην αστυνομικός, ισχυρισμό που, ωστόσο, η σύζυγός του δε δέχεται σε καμία περίπτωση, καθώς δηλώνει ότι δεν είχε αντιληφθεί καν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Συγκεκριμένα, ο πρώην αστυνομικός αναμένεται να ισχυριστεί στον ανακριτή ότι:
- Δηλώνει μετανιωμένος.
- Δεν ήξερε τι έκανε και δεν είχε συνείδηση την ώρα της δολοφονίας.
- Ένιωσε το αίσθημα της απόρριψης επειδή η κόρη του ζητούσε τη μητέρα της επίμονα αρνούμενη να την κάνει εκείνος μπάνιο.
- Ο λόγος που πέταξε το άψυχο κορμάκι της Στέλλας στον κάδο απορριμμάτων ήταν επειδή πανικοβλήθηκε
- Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει στα χέρια του ιατρικές γνωματεύσεις που πιστοποιούν ότι πάσχει, όντως, από κατάθλιψη.
- Αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του και δεν άντεχε τα κινητικά προβλήματα της κόρης του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom