Thumbnail
Διαρρήκτης εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην οδό Μπουμπουλίνας στο Μοσχάτο.

Ο Παύλος Πολάκης διαμένει στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης παραβίασε την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας και κινήθηκε στο κλιμακοστάσιο κατευθυνόμενος προς τα διαμερίσματα.

Ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον αστυνομικό, που εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης στην πολυκατοικία για τον υπουργό και επενέβη άμεσα συλλαμβάνοντας τον.

Στην κατοχή του 39χρονου δράστη βρέθηκε ένα κατσαβίδι. Εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες διαρρήξεις διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Τι θα κάνουν τα σχολεία αύριο 9/2 (Εγκύκλιος)

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα