Thumbnail
Παραμύθια

Σε μια πρωτότυπη και διαδραστική εκδήλωση στην σχολή Καλων Τεχνών, πενήντα προσφυγόπουλα από την δομή φιλοξενίας του Σχιστού άκουσαν παραμύθια από τον Ευγένια Τριβιζά με αφορμη την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Ο μπαμπάς του «Πίκου Απίκου» διάβασε παραμύθια σε παιδιά σε εκδηλώσεις που έγιναν στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιλίου.

Στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών βρέθηκαν σήμερα, παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, προσφυγόπουλα ηλικίας 7-13 ετών και συμμετείχαν στις πρωτότυπες διαδραστικές εκδηλώσεις. Πενήντα παιδιά από τη δομή του Σχιστού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν παραμύθια από τον Ευγένιο Τριβιζά και στη συνέχεια να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν κατασκευές με τη βοήθεια φοιτητών της σχολής.

 Στην εκδήλωση παρέστη και η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με έμφαση στη συλλογικότητα και τη συνεργασία οργάνωσε ένα πρόγραμμα ποικίλων δράσεων και εκδηλώσεων με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. 

Φωτογραφίες: Menelaos Myrillas / SOOC

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ήπαρ - Συκώτι
Πόνος στον δεξιό ώμο: Η σύνδεσή του με τον καρκίνο του ήπατος
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο συγκεκριμένος πόνος ενδέχεται να είναι αντανακλώμενος, δηλαδή να προέρχεται από άλλο σημείο του σώματος.
Πόνος στον δεξιό ώμο: Η σύνδεσή του με τον καρκίνο του ήπατος