Thumbnail
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Μία φρικτή οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη στη Μεσσήνη όταν οικιακή βοηθός εντόπισε νεκρούς το πρωί μέσα στο σπίτι τους τον 59χρονο πατέρα με την 10χρονη κόρη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 10χρονη κόρη του και ακολούθως αυτοκτόνησε. Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ατυχήματος, όμως εεξετάζεται και το σενάριο ο πατέρας να πυροβόλησε την κόρη σκοπίμως, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία επιδεινώθηκαν το τελευταίο διάστημα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Πατέρας και γιος ζούσαν μόνοι τους, καθώς η σύζυγος του 59χρονου και μητέρα της μικρής είχε πεθάνει πριν μερικά χρόνια λόγω ανίατης ασθένειας. Οικονομικά τους βοηθούσε η αδελφή της συζύγου του. 

Το 10χρονο παιδί ήταν το μοναδικό που είχε κάνει με τη σύζυγό του. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
«Οι καταγγελίες αγνοήθηκαν»: Βουλευτές ζητούν ευθύνες για την κακοποιητική συμπεριφορά διευθύντριας
Σκάνδαλο στις Σέρρες: Το Υπουργείο Παιδείας καλείται να δώσει απαντήσεις για την κακοποίηση μαθητή
«Οι καταγγελίες αγνοήθηκαν»: Βουλευτές ζητούν ευθύνες για την κακοποιητική συμπεριφορά διευθύντριας