Καταγγελία ενάντια στη διοίκηση του ΔΟΛ για απαράδεκτες πρακτικές εκδικητικής... μη καταβολής δεδουλευμένων σε εργαζομένους, επειδή άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης για τις αποδοχές που τους οφείλονται εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
"Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η πρωτοφανής συμπεριφορά της ιδιοκτησίας και της διοίκησης του ΔΟΛ, να αφήσει απλήρωτους συναδέλφους, επειδή άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης για τις αποδοχές που τους οφείλονται.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει στη διοίκηση του ΔΟΛ, ότι δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων, όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους, δίνουν καθημερινά μάχη για την ενημέρωση και με τις δικές τους δυνάμεις άνοιξαν πάλι οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ."
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom