Thumbnail
Με κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα

Τη μεταγωγή τους στο Δικαστήριο της Καλαμάτας, όπου θα διεξαχθεί, την 1η Μαρτίου, η εκδίκαση της υπόθεσης για την επιμέλεια του παιδιού τους ζητούν με ένα επτασέλιδο κείμενο η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης.

Όπως επισημαίνουν μεταξύ άλλων, «είναι απαραίτητη η παρουσία μας στο δικαστήριο, γιατί εκεί θα κριθεί η ζωή του παιδιού μας από εδώ και στο εξής».

«Γιατί η ζωή κανενός παιδιού δε μπορεί να κρίνεται σε μια τυπική – διεκπεραιωτική δικαστική διαδικασία. Πόσο μάλλον η τύχη του δικού μας παιδιού, το οποίο προκειμένου να φτάσει η υπόθεσή του σε αυτό το δικαστήριο, πέρασε μεγάλο φάσμα δοκιμασιών για το ίδιο», συνεχίζουν και συμπληρώνουν: «Ύψιστο καθήκον μας είναι να περιφρουρούμε το παιδί μας και όχι να το αφήνουμε έκθετο, πιστεύουμε πως είναι απολύτως αναγκαία η παρουσία μας στο δικαστήριο. Αυτό το αίτημα μας αφορά πέρα ως πέρα στο ίδιο μας το παιδί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα