Thumbnail
Επεισόδια στη συγκέντρωσή τους

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης από ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ρεπορταζ του ΣΚΑΪ οι συγκεντρωμένοι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα επιχειρώντας να μπουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και φώναζαν συνθήματα όπως «δεν θα φύγουμε αν δεν δικαιωθούμε....».

Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, αντιπροσωπεία τους ανέβηκε στο γραφείο της υπουργού, Όλγας Γεροβασίλη. 

Η θητεία των 4.000 πυροσβεστών που προσλήφθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012 λήγει την Πέμπτη και, όπως τονίζουν, κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο, εάν δεν μονιμοποιηθούν όσοι το δικαιούνται, σύμφωνα με τον νόμο, ή δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπολοίπων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Πότε γίνεται, ποιοι καλούνται, ηλικιακά όρια

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

arakas
Αρακάς λαδερός με καρότα: Ένα παραδοσιακό πιάτο γεμάτο νοστιμιά
Με πλούσια γεύση, φρέσκα μυρωδικά και ντομάτα, το πιάτο αυτό είναι ιδανικό για όσους επιδιώκουν υγιεινή διατροφή χωρίς να στερούνται νοστιμιάς.
Αρακάς λαδερός με καρότα: Ένα παραδοσιακό πιάτο γεμάτο νοστιμιά