Χθες Τετάρτη η διοίκηση του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την πολιτική ιστορία του Δήμου.
Κατέθεσε μήνυση κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας από την αστυνομία να προβεί σε αυτόφωρη σύλληψη των δύο στελεχών της παράταξής μας!
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε όταν λέμε στον κεντρικό τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας μας ότι «Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση».
Όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Κορτζίδης η παράταξή μας ποτέ δεν στηρίχθηκε στη συκοφαντία για να πετύχει πολιτικά οφέλη. Όσα αναφέρονται στην εφημερίδα μας είναι απολύτως τεκμηριωμένα και όπου κληθούμε να τα αποδείξουμε είμαστε σε θέση να το κάνουμε.
Η επιδίωξη του Γιάννη Κωνσταντάτου να συλλάβει η αστυνομία τον ίδιο και τον Τάκη Κοροβέση, είναι μια ενέργεια που θα καταδικαστεί από την κοινωνία του δήμου μας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ