Tραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 6χρονου αγοριού που αγνοούνταν από χθες στην Κομοτηνή.
Ο μικρός Μεχμεταλή Σεζάλ βρέθηκε νεκρός, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε ένα εγκαταλελειμένο οίκημα, κοντά στο σπίτι του, στον καταυλισμό Ρομά στο Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής.
Το άτυχο αγοράκι ήταν κωφό, κάτι που επισημάνθηκε από τις αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού στις σχετικές ανακοινώσεις τους.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος ύποπτος που προσήχθη νωρίτερα ομολόγησε την πράξη του. Σημειώνεται ότι και ο δράστης είναι κωφάλαλος, καθώς και ότι είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ενός ανηλίκου.
Ο ιατροδικαστής διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του μικρού, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αύριο.
Η εξαφάνιση του 6χρονου είχε δηλωθεί στις Αρχές χθες το βράδυ. Ο Σεζάλ είχε εξαφανιστεί στις 22/01/2017 και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ