Thumbnail
Τραγωδία 

Δυο 16χρονα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είναι τα θύματα της σημερινής τραγωδίας, στις 3.30 τα χαράματα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην Προκυμαία, ένα αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του φαρδιού πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα, αφού προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε παρακείμενο μεταλλικό αλιευτικό σκάφος. Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό άλλον 20χρονο, στο πίσω μέρος δε του αυτοκινήτου ήταν δυο 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και ένα 16χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ,  οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου, ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά, που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.

Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η υπόθεση διερευνάται από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, καθώς και η πληροφορία ότι τόσο οι δυο ενήλικες, όσο και οι τρεις ανήλικοι, λίγη ώρα πριν το συμβάν συνδιασκέδαζαν σε κέντρο διασκέδασης, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith.jpg
Νέες οδηγίες του Υπ. Παιδείας: Τι αλλάζει σε ωράρια και αναθέσεις μαθημάτων στα Δημοτικά
Υπουργείο Παιδείας: Το ωράριο των δασκάλων και οι αναθέσεις μαθημάτων το νέο σχολικό έτος 2025/26
Νέες οδηγίες του Υπ. Παιδείας: Τι αλλάζει σε ωράρια και αναθέσεις μαθημάτων στα Δημοτικά