Thumbnail
Απαιτούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της "ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ" του Γιώργου Μπόμπολα στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του Mega, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για συναπτούς επτά μήνες.

Οι διαμαρτυρόμενοι, αντιμετωπίζοντας πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο του καναλιού να «δώσει λύση τώρα». Σε πανό που κρέμασαν στην περίφραξη του χώρου αναγράφονταν: «Διεκδικούμε τις αμοιβές μας, αγωνιζόμαστε για τις δουλειές μας. Όχι στο μαύρο – Ναι στο αύριο».

Υπενθυμίζεται ότι χθες τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλου του Mega προχώρησαν σε κινητοποίηση και έξω από τα γραφεία του ΔΟΛ, ενώ αύριο θα κάνουν το ίδιο και έξω από το κτίριο της «Motor Oil», συμφερόντων Βαρδινογιάννη, στις 12:00.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά και την άμεση ενημέρωση των εργαζομένων από τους μετόχους επί των προβλημάτων που αφορούν τη λειτουργία και το μέλλον του σταθμού.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στις συγκεντρώσεις τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) αποφάσισαν τετράωρες στάσεις εργασίας για τους εργαζόμενους στην "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ", από τις 11:00 έως τις 15:00 από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα