Thumbnail
Νοσοκομείο Βόλου

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε το πρωί η 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου από σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Ιωνίας, διότι πήρε χάπια, λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με το magnesianews το κορίτσι φέρεται να πήρε 12 χάπια τα οποία είχε μαζί της από το σπίτι της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάποση των χαπιών έγινε στη διάρκεια της διαδρομής με το λεωφορείο προς το σχολείο.

Οι καθηγητές στο σχολείο της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και όταν τη ρώτησαν τι είχε γίνει, η ίδια τους είπε ότι πήρε τα χάπια από τη μητέρα της, που τα είχε στο σπίτι. Μάλιστα βρέθηκε πάνω της ένα χάπι που η ανήλικη δεν πρόλαβε να πάρει και στάλθηκε στο Νοσοκομείο για να το εξετάσουν οι γιατροί.

Καθηγητές του σχολείου τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει τη μαθήτρια στο Νοσοκομείο προληπτικά, καθώς είναι καλά στην υγεία της, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί ο διευθυντής του σχολείου. Με την υπόθεση θα ασχοληθεί και ο συμβουλευτικός σταθμός νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
«Οι καταγγελίες αγνοήθηκαν»: Βουλευτές ζητούν ευθύνες για την κακοποιητική συμπεριφορά διευθύντριας
Σκάνδαλο στις Σέρρες: Το Υπουργείο Παιδείας καλείται να δώσει απαντήσεις για την κακοποίηση μαθητή
«Οι καταγγελίες αγνοήθηκαν»: Βουλευτές ζητούν ευθύνες για την κακοποιητική συμπεριφορά διευθύντριας