Κοινωνία 0

Θύμα ακραίου bullying από συμμαθητές του 15χρονος στην Κω (UPD)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένας μαθητής γυμνασίου της Κω, 15 ετών, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ένας μαθητής γυμνασίου της Κω, 15 ετών, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν μαθητή άλλου σχολείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη έξω από το 2ο Γυμνάσιο, όταν το θύμα, μαθητής της Γ' τάξης, χτυπήθηκε από έναν μαθητή του 1ου Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα Το θύμα, ο μαθητής του 2ου Γυμνασίου Κω χτυπήθηκε άσχημα από έναν μαθητή του 1ου Γυμνασίου Κω που έφυγε από το σχολείο του πρωινή ώρα, παραβίασε  κρυφά το χώρο της αυλής του 2ου Γυμνασίου Κω για να απειλήσει το θύμα και μετά έστησε καρτέρι έξω από αυτό,  με σκοπό να δημιουργήσει καβγά με το θύμα. Συνοδευόταν και από έναν άλλο συμμαθητή του, επίσης μαθητή του 1ου Γυμνασίου Κω, ο οποίος λέγεται ότι χτύπησε κι αυτός το μαθητή-θύμα.

Το συμβάν διερευνάται από την Αστυνομία κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής. 

Οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία