Κοινωνία 0

Πάτρα: Κάρφωσε ένα στυλό στον λαιμό του μέσα στα δικαστήρια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενα πρωτοφανές στα χρονικά περιστατικό συνέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας

Ενα πρωτοφανές στα χρονικά περιστατικό συνέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας, στο γραφείο όπου υποβάλλονται εφέσεις. Ένας 24χρονος,  δεν άντεξε την "καμπάνα" που του επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 14 ετών και 9 μηνών και πρόστιμο 50.000 ευρώ χωρίς αναστολή και καθώς θα επέστρεφε στη φυλακή, τον έπιασε αμόκ.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr με αστραπιαίες κινήσεις και χωρίς κάποιος να τον αντιληφθεί πήρε ένα στυλό και το κάρφωσε στο λαιμό του. Στο δικαστήριο επικράτησε πανικός. Ο νεαρός αιμορραγούσε, οι υπάλληλοι αρχικά σάστισαν, στη συνέχεια όμως κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ο 24χρονος που είχε καταδικασθεί για υποθέσεις ναρκωτικών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, εκεί του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στην φυλακή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία