Thumbnail
Την αθώωση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη

Την αθώωση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση της φοροδιαφυγής αποφάσισε το δικαστήριο, με την εφορία να καλείται τώρα να του επιστρέψει ποσό που αγγίζει τα  800.000 ευρώ αλλά και να άρει όλα τα μέτρα σε βάρος του, όπως κατασχέσεις της περιουσίας του.

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε άκυρα τα πρόστιμα της εφορίας, η οποία καλείται να του επιστρέψει ως αχρεωστήτως καταβληθείσες όλες τις δόσεις που πλήρωσε μέχρι σήμερα - ποσό περίπου 750.000€ Επιλέον καλείται να άρει κάθε αναγκαστικό μέτρο σε βάρος του.  

Η υπόθεση, για την οποία ο Μιχάλης είχε παραπεμφθεί σε δίκη, αφορά σε ποσό 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην Κύπρο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το παραπεμπτικό βούλευμα που είχε εκδοθεί, ο τραγουδιστής «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diamantopoyloy_0.jpg
Διαμαντοπούλου για Ψηφιακό Σχολείο: Εμείς το παρουσιάσαμε το 2010 (Όλη η γνώση με ένα «κλικ»!)
Άννα Διαμαντοπούλου: «Είναι σημαντικές οι ανακοινώσεις του υπουργού Παιδείας και του Π/Θ για το ψηφιακό σχολείο και το ψηφιακό φροντιστήριο» και...
Διαμαντοπούλου για Ψηφιακό Σχολείο: Εμείς το παρουσιάσαμε το 2010 (Όλη η γνώση με ένα «κλικ»!)
σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε
Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν τυλίγετε ένα σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε