Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian, Γάλλοι αστυνομικοί επιχειρούν σε παραλία και αναγκάζουν μουσουλμάνακ γυναίκα να βγάλει το μπουρκίνι που φοράει στην παραλία της Νίκαιας.
Οι αρχές σε πολλές περιοχές της Γαλλίας, και στη Νίκαια όπου τον περασμένο μήνα σημειώθηκε η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, έχουν απαγορεύσει το μπουρκίνι στην παραλία.
Η γυναίκα βγάζει το μπλε μπουρκίνι που φοράει καθώς τέσσερις αστυνομικοί πριν της έχουν υποδείξει τι να κάνει
Σύμφωνα με τον Guardian δύο μουσουλμάνες πλήρωσαν πρόστιμο για την αμφίεσή τους σε παραλία στις Κάννες, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ