10.000 ευρώ για να μετακομίσεις: Ποιοι τα παίρνουν και πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Κοινωνία 0

ΔΕΗ: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΔΕΗ

Σε ισχύ τέθηκε από την Παρασκευή 1/7, η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ που προβλέπει τη μείωση κατά 15% στην αξία της χρέωσης προμήθειας ρεύματος στους λογαριασμούς των συνεπών καταναλωτών

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες η μείωση αυτή αφορά όσους είναι συνεπείς και πληρώνουν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους αλλά και όσους έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση και είναι συνεπείς στις πληρωμές τους. 

Διευκρινίζεται ότι η έκπτωση δεν αφορά το σύνολο του λογαριασμού αλλά στο καθαρό ποσό του ρεύματος. 

Πιο συγκεκριμένα, νοικοκυριά και επιχειρήσεις με την ανακοινωθείσα έκπτωση θα γλιτώνουν το 15% της αξίας της καθαρής κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Στο λογαριασμό της ΔΕΗ θα δουν μία ισόποση μείωση αλλά και ένα «ξεφούσκωμα» κατά περίπου 10% (συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιζόμενων χρεώσεων και τελών υπέρ τρίτων). 

Οι καταναλωτές αρκεί να είναι εμπρόθεσμοι στην πληρωμή των οφειλών τους και στον επόμενο λογαριασμό θα βλέπουν την έκπτωση 15% στη χρέωση προμήθειας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία