Thumbnail
Κήρυξε πτώχευση την Τετάρτη

Με την αποχώρηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας «Ηλεκτρονική Αθηνών» Ιωάννη Στρούτση έληξε η ένταση που προκλήθηκε από την εισβολή εργαζομένων σε αίθουσα όπου η διοίκηση της επιχείρησης παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου, σχετικά με την πτώχευση της "Ηλεκτρονική Αθηνών".

Υπενθυμίζεται ότι εργαζόμενοι εισέβαλαν, διακόπτοντας τη συνέντευξη, διαμαρτυρόμενοι για την αιφνιδιαστική ανακοίνωση πτώχευσης της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος και Γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι αυθόρμητα εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε η εταιρία, τον οποίο τον χαρακτήρισε «δόλιο και καταχρηστικό». «Εν κρυπτώ, κατέθεσε μία αίτηση πτωχεύσεως, η οποία έγινε, χωρίς να υπάρξει διαβούλευση και ενημέρωση των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να παραμένουν ξεκρέμαστοι εκατοντάδες εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρέας
Κύκλωμα με ληγμένα κρέατα: Κατάσχεση 3,5 τόνων και έλεγχοι σε νοσοκομεία του Πειραιά
Πώς μια επιχείρηση παραπλανούσε τις αρχές και έθετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία – Άμεση επέμβαση Περιφέρειας και Αστυνομίας
Κύκλωμα με ληγμένα κρέατα: Κατάσχεση 3,5 τόνων και έλεγχοι σε νοσοκομεία του Πειραιά