Ένταση επικράτησε εχθές στην Ειδομένη όταν μετανάστης που διαμένει στον καταυλισμό φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει ένα 7 προσφυγόπουλο από την Συρία.
Τις εικόνες του λιντσαρίσματος δημοσιεύει η Daily Mail η οποία επικαλούμενη τον φωτογράφο που τις τράβηξε αναφέρει ότι οι πρόσφυγες μετέφεραν τον άντρα που φορούσε μία μπεζ μπλούζα και ένα παντελόνι σε στυλ στρατιωτικής παραλλαγής, στο αστυνομικό τμήμα που είναι στην περιοχή.
Όταν το περιστατικό έγινε γνωστό, άλλοι πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν βρει κατάλυμα στον καταυλισμό έπιασαν τον φερόμενο ως δράστη και τον ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια τον παρέδωσαν στους άνδρες των ΜΑΤ που περιφρουρούν τον καταυλισμό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ