«Κάτι δεν πάει καλά με την κόρη σας»: Η δασκάλα που είδε αυτό που κανείς δεν είχε προσέξει και άλλαξε τη ζωή μιας οικογένειας

Κοινωνία 0

Οι 7 απαιτήσεις «σοκ» των δανειστών για το ασφαλιστικό - Στα «τάρταρα» οι συντάξεις

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βαριά φιλελεύθερη ατζέντα στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού

Βαριά φιλελεύθερη ατζέντα στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού κι έναν… γάμο συμφέροντος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε – Πολ Τόμσεν φαίνεται να φέρνει το νέο «σύμφωνο συμβίωσης» Ελλάδας και ΔΝΤ που επισφραγίστηκε στο Eurogroup αυτής της εβδομάδας.

 

Η αναγκαστική, νέα συγκατοίκηση με το Ταμείο, που στην πράξη επιβλήθηκε από το Βερολίνο, διαμορφώνει νέα δεδομένα και επιτείνει την πίεση στην Αθήνα για το ασφαλιστικό, καθώς το ΔΝΤ θέτει ως βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα ακόμη πιο επώδυνες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα από εκείνες που προβλέπει το σχέδιο Κατρούγκαλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεταρρυθμιστικό «εγχειρίδιο» του Ταμείου φέρει υπογραφή Τόμσεν και αξιώνει κατάργηση... Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα: Ποιοι μαθητές έχουν τριήμερο με το «καλημέρα»

Πώς λέγεται ο «ξερόλας» στα αρχαία ελληνικά;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία