Ταυτοποιήθηκαν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη, την περασμένη Τρίτη στην Καλλιθέα, σε διαμέρισμα επί της οδού Ευαγγελιστρίας.
Σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ", πρόκεται για τον 63χρονο συνταξιούχο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη, που, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν για περίπου έναν χρόνο στον καταψύκτη.
Το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο με μονωτική ταινία, ενώ οι δράστες το είχαν καλύψει με σεντόνι. Παράλληλα, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σημείο.
Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά την 45χρονη Βουλγάρα με την οποία ο άτυχος άνδρας συζούσε και είχαν αποκτήσει και έναν γιο. Αναζητά επίσης τον 27χρονο γιο της 45χρονης από τον πρώτο γάμο της.
Όπως προκύπτει, η Βουλγάρα έφυγε από την Ελλάδα για την πατρίδα της, μαζί με το ανήλικο παιδί της, λίγες ημέρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση του 63χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Το ίδιο πρόσωπο είπε στην αστυνομία ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις καταθέσεις που το θύμα είχε σε τράπεζα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!
Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ