Ο 47χρονος Κάρλος Σάντσεζ Ορτίζ ντε Σαλαζάρ, βρέθηκε με «βρώμικο πρόσωπο και μεγάλα γένια» από δύο ανθρώπους που αναζητούσαν μανιτάρια στην Τοσκάνη πριν από δύο εβδομάδες. Μάλιστα για να αποδείξει στους δύο άντρες την ταυτότητά του, τους έδειξε το διαβατήριό του και είπε: «Είμαι από την Ισπανία, ονομάζομαι Κάρλος και ζω εδώ από το 1997. Δεν θέλω να ζω με άλλους ανθρώπους. Τώρα που με βρήκατε θα πρέπει να φύγω από εδώ».
Ο γιατρός έφυγε από το σπίτι του στη Σεβίλλη το 1995, πάσχοντας από σοβαρή κατάθλιψη για να ζήσει σαν ερημίτης στην Μάρεμα της Τοσκάνης. Είχε κηρυχθεί νεκρός 14 χρόνια αργότερα επειδή δεν είχαν βρεθεί τα ίχνη του.
Η οικογένειά του προσπάθησε να τον αναζητήσει στο δάσος όπου ζει το περασμένο Σάββατο μετά την ανακάλυψή του, αλλά είχε ήδη εξαφανιστεί και πάλι.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom