Thumbnail
Σε φωτογραφίες η πρόοδος

Ο Αντόνι Γκαουντί ή Γκαουδί, Καταλανός αρχιτέκτονας ξεκίνησε τη σχεδίαση  και κατασκευή της Σαγράδα φαμίλια το 1883 και τη συνέχισε μέχρι το θάνατό του το 1926. Στο έργο βρίσκεται στη Βαρκελώνη, Ισπανία και συνδυάζει το γοτθικό ρυθμό με μορφές μοντερνισμού.
Οι εργασίες, όπως αναφέρει και  theguardian.com/  προβλέπεται να ολοκληρωθούν το 2026 για να συμπέσει με τα 100 χρόνια από το θάνατο του Γκαουντί.


Είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών που οι αρχές της πόλης προσπαθούν να βρουν τρόπο να ελέγξουν τον αριθμό των τουριστών και να μπορέσουν όλοι να θαυμάσουν από κοντά τη Sagrada Familia.

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο το ναό επισκέπτονται 3 εκατομμύρια τουρίστες.


Ο ψηλότερος από τους έξι πύργους θα φτάσει στα 172,5 μέτρα και η Sagrada Familia θα γίνει το ψηλότερο θρησκευτικό κτίριο στην Ευρώπη

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙ
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
Η Συρία στο στόχαστρο ιμπεριαλιστών, σιωνιστών και τζιχαντιστών που την καταστρέφουν και την διαμελίζουν
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
χοιτ
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή
Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις, είτε πρόκειται για ένα γιορτινό τραπέζι είτε για έναν ρομαντικό δείπνο, και σίγουρα θα...
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή