Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πάτρα

Τραγωδία με το "καλημέρα" σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα. Αυτοκίνητο μάρκα  Atos, στο οποίο επέβαιναν έξι φοιτητές, έπεσε στη θάλασσα, στο παλιό λιμάνι, στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο τρεις εξ αυτών. Δύο νεαρές γυναίκες κι ένας νεαρός.

Διασώθηκαν ωστόσο τρεις νεαροί. πως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στις 05.40 το πρωί στη θάλασσα στο ύψος του Μώλου της Αγίου Νικολάου.

Επί τόπου βρέθηκε και η πυροσβεστική η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα με 4 οχήματα και 12 άνδρες, η οποία ειδοποιήθηκε στις 05.40 το πρωί.

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου. 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα