Δύο άνθρωποι της ενημέρωσης έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια, από πυρά που δέχθηκαν σήμερα, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο το WDBJ7, το οποίο και μετέδωσε τις εικόνες από το περιστατικό.
Η άτυχη δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη από μια γυναίκα όταν ξαφνικά ο δράστης άρχισε να πυροβολεί. Όταν η κάμερα έπεσε στο έδαφος το μόνο που φάνηκε ήταν ένας άνδρας ο οποίος φαινόταν να προτάσσει το όπλο του εναντίον του εικονλήπτη.
Η μετάδοση διακόπηκε και όταν επέστρεψε στο στούντιο η παρουσιάστρια σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.
Ο ένοπλος πυροβόλησε 6 ή επτά φορές σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του WDBJ.
Ο δολοφόνος της δημοσιογράφου και του κάμεραμαν στη Βιρτζίνια κατέγραφε το έγκλημα του και δημοσίευσε το βίντεο στα social media.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom