Υπουργείο Πολιτισμού: 422 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Κοινωνία 0

Η ταβέρνα του Mega ή πως τα έγκυρα ρεπορτάζ είναι τόσο έγκυρα που διαψεύδονται μέσα σε λίγα λεπτά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το Mega είναι πάντα εκεί!

Τα ρεπορτάζ του Μεγάλου καναλιού είναι τόσο έγκυρα που διαψεύδονται μέσα σε λίγα λεπτά.

«Κάηκε ολοσχερώς ταβέρνα στον Υμηττό» έλεγε η ρεπόρτερ του Mega δραματοποιώντας όσο μπορούσε περισσότερο το ρεπορτάζ της. «Πύρινη κόλαση», «πύρινος εφιάλτης», «καήκαμε» κ.ο.κ.

Κι εξηγούσε η κακόμοιρη η τρομολάγνος ρεπόρτερ πόσο μεγάλη καταστροφή έπαθε η ταβέρνα δείχνοντας μας και τις (α)κατάλληλες εικόνες. Εκτός κι αν μιλάμε για άλλη ταβέρνα, κάπου αλλού, οπότε να πάω πάσο.

Έβγαλε live και τον ιδιοκτήτη της, να μιλήσει στην κυρία Όλγα Τρέμη. «Μόνο οι εξωτερικοί χώροι έπαθαν κάποιες ζημιές» λέει ξαφνικά αυτός, «η κυρίως αίθουσα είναι ανέπαφη» συνέχιζε διαψεύδοντας πλήρως το ρεπορτάζ.

Το καλύτερο μάλιστα το άφησε για το τέλος. «Από αύριο το μεσημέρι θα λειτουργούμε κανονικά» είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που... κάηκε ολοσχερώς.

Τι να κάνει και η κυρία Όλγα, του έδωσε συγχαρητήρια για το... κουράγιο και το σθένος του. Σωστά, αλλά αν η ταβέρνα είχε «καεί ολοσχερώς» όπως έλεγε το Mega mou δεν θα αρκούσε το σθένος για να άνοιγε την άλλη μέρα. Ακόμα κι αν τα σέρβιρε όλα στα... κάρβουνα.

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος - Εφημερίδα των Συντακτών

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία