Thumbnail
 Το Mega είναι πάντα εκεί!

Τα ρεπορτάζ του Μεγάλου καναλιού είναι τόσο έγκυρα που διαψεύδονται μέσα σε λίγα λεπτά.

«Κάηκε ολοσχερώς ταβέρνα στον Υμηττό» έλεγε η ρεπόρτερ του Mega δραματοποιώντας όσο μπορούσε περισσότερο το ρεπορτάζ της. «Πύρινη κόλαση», «πύρινος εφιάλτης», «καήκαμε» κ.ο.κ.

Κι εξηγούσε η κακόμοιρη η τρομολάγνος ρεπόρτερ πόσο μεγάλη καταστροφή έπαθε η ταβέρνα δείχνοντας μας και τις (α)κατάλληλες εικόνες. Εκτός κι αν μιλάμε για άλλη ταβέρνα, κάπου αλλού, οπότε να πάω πάσο.

Έβγαλε live και τον ιδιοκτήτη της, να μιλήσει στην κυρία Όλγα Τρέμη. «Μόνο οι εξωτερικοί χώροι έπαθαν κάποιες ζημιές» λέει ξαφνικά αυτός, «η κυρίως αίθουσα είναι ανέπαφη» συνέχιζε διαψεύδοντας πλήρως το ρεπορτάζ.

Το καλύτερο μάλιστα το άφησε για το τέλος. «Από αύριο το μεσημέρι θα λειτουργούμε κανονικά» είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που... κάηκε ολοσχερώς.

Τι να κάνει και η κυρία Όλγα, του έδωσε συγχαρητήρια για το... κουράγιο και το σθένος του. Σωστά, αλλά αν η ταβέρνα είχε «καεί ολοσχερώς» όπως έλεγε το Mega mou δεν θα αρκούσε το σθένος για να άνοιγε την άλλη μέρα. Ακόμα κι αν τα σέρβιρε όλα στα... κάρβουνα.


Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος - Εφημερίδα των Συντακτών

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ilektrikos
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί
Την ίδια ώρα που προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό και η επέκταση της Γραμμής 2 προς Ίλιον βρίσκεται ένα βήμα πριν την...
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί