Thumbnail
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταστροφές στο χώρο

Στον αρχαιολογικό χώρο της Παλμύρας εισέβαλαν οι Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και τον κατέβαλλαν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταστροφές στο χώρο. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι δυνάμεις της οργάνωσης ελέγχουν επίσης την αεροπορική βάση της Παλμύρας, τη φυλακή και το αρχηγείο των υπηρεσιών Πληροφοριών.

Περισσότεροι από 100 μαχητές των δυνάμεων Άσαντ σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε συγκρούσεις με τους τζιχαντιστές στην πόλη της Παλμύρας και στα περίχωρά της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα