Κοινωνία 0

Κίνδυνος για "διπλοχρέωση" στις φορολογικές δηλώσεις

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα στοιχεία για τους τόκους τα οποία έχει αναρτήσει στο σύστημα

Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν φέτος οι φορολογούμενοι κατά την αναγραφή των ποσών των καταθέσεών τους στις φορολογικές δηλώσεις.

Τα στοιχεία για τους τόκους τα οποία έχει αναρτήσει στο σύστημα TAXISnet η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Σχέσεων δεν είναι αληθή για τους φορολογούμενους που είναι συνδικαιούχοι σε κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Στις περιπτώσεις αυτές, τα στοιχεία θα πρέπει  να ελεχθούν προσεκτικά και να μεταφερθούν διορθωμένα στους αντίστοιχους κωδικούς των φορολογικών δηλώσεων.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Όπως είναι γνωστό, οι τράπεζες έχουν αποστείλει στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων αρχεία με πληροφορίες για τα ποσά των τόκων που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των φορολογούμενων πελατών τους το 2014.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία