Thumbnail
«Το State Department μου έκανε ομολογουμένως μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στη λίστα διεθνών ‘’τρομοκρατών’’».

«Το State Department μου έκανε ομολογουμένως μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στη λίστα διεθνών ‘’τρομοκρατών’’».

Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Μαζιώτης απαντά στην κίνηση του κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών, να εντάξει τον ίδιον και τον Χριστόδουλο Ξηρό στη λίστα των διεθνών τρομοκρατών.

Σε κείμενό του που αναρτήθηκε στο indymedia αναφέρεται:

Το State Department μου έκανε ομολογουμένως μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στη λίστα διεθνών «τρομοκρατών». Είναι η δεύτερη φορά που με τιμούν οι πλανητικοί δολοφόνοι, αφού ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα με είχαν επικηρύξει με ένα εκατομμύριο δολάρια μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης για την επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2007.

Προφανώς αυτή η κίνηση είναι μια πίεση – απάντηση προς την ελληνική κυβέρνηση για την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου δικαιοσύνης που συμπεριλαμβάνει διάταξη σύμφωνα με την οποία κρατούμενοι με αναπηρία άνω του 80%, όπως ο Σάββας Ξηρός μπορούν να κρατούνται για το υπόλοιπο της ποινής τους από ένα σημείο και μετά σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση πράγμα που όπως είπε ο Αμερικανός πρέσβης συνιστά εχθρική πράξη.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μια ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ που δεν αναγνωρίζει κανένα δεδικασμένο σε άλλο κράτος σε περίπτωση επίθεσης σε Αμερικάνικους στόχους μπορεί να συλλάβει και να δικάσει οποιονδήποτε ένοπλο αγωνιστή και επαναστάτη έχει επιτεθεί σε αμερικάνικο στόχο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ακόμα και αν αυτός έχει δικαστεί και φυλακιστεί για την επίθεση αυτή στην χώρα οπού έχει διαπραχτεί, ας μην ανησυχεί το State Department.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρά τις παρεκκλίσεις θα φανεί συνεπής στην συστράτευση στον πόλεμο κατά της «τρομοκρατίας», όπως είναι συνεπής και στις υποχρεώσεις της στην εξόφληση του χρέους προς τους δανειστές της υπερεθνικής ελίτ, άλλωστε όπως έχουν δηλώσει είναι διπλά ευαίσθητοι σε θέματα «τρομοκρατίας» αφού πολλές επιθέσεις έχουν γίνει στο όνομα της αριστεράς.

Όσα χρόνια και αν περάσω στην φυλακή ότι αντίτιμο και αν πληρώνω, πάντα θα με γεμίζει χαρά η ανάμνηση της ξεφτίλας που τους κάναμε ως Επαναστατικός Αγώνας εκείνο το πρωινό του Ιανουαρίου του 2007 όταν χτυπήσαμε με αντιαρματικό RPG την πρόσοψη της πρεσβείας των ΗΠΑ, και πάντα θα θυμάμαι με ικανοποίηση τα λόγια της τότε υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις που ξύπνησε τον τότε πλανητάρχη Τζώρτζ Μπους με τα λόγια «Πρόεδρε δεχόμαστε επίθεση στην Αθήνα».

Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα

Φυλακές Δομοκού

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη
Το μήνυμα της Υπουργού παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, για τον χαμό του Βεσυρόπουλου: "Απόστολε μας…"
Με μήνυμά της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του
Το μήνυμα της Υπουργού παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, για τον χαμό του Βεσυρόπουλου: "Απόστολε μας…"
δασκαλα
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες ΕΕΠ-ΕΒΠ μετά τους διορισμούς 2025: Χρήσιμο εργαλείο για αναπληρωτές
Οι πίνακες αυτοί, αν και ανεπίσημοι, αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για όσους επιθυμούν να εντοπίσουν τη θέση τους και να οργανώσουν καλύτερα τις...
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες ΕΕΠ-ΕΒΠ μετά τους διορισμούς 2025: Χρήσιμο εργαλείο για αναπληρωτές